AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Procés de selecció de socorristes per a la piscina municipal 

Termini de presentació de sol·licituds obert del 15 al 28 de maig.

Sol·licitud d'admissió a la borsa de socorristes per a la piscina municipal 2019
Sol·licitud socorrista piscina municipal[...]
Documento Adobe Acrobat [74.9 KB]
Edicte nou termini - Procés de selecció de socorristes per a la piscina municipal 2019
Edicte nou termini socorristes piscina 2[...]
Documento Adobe Acrobat [498.9 KB]
Edicte bases 2017 - Procés de selecció de socorristes per a la piscina municipal 2019
Edicte bases 2017 socorristes.pdf
Documento Adobe Acrobat [677.0 KB]

Procés de selecció de monitors i monitores de natació i d'aiguagim per a la piscina municipal 2019

Termini de presentació de sol·licituds obert del 15 al 28 de maig.

Sol·licitud d'admissió monitor o monitora de natació i d'aiguagim per a la piscina municipal 2019
Sol·licitud monitor natació i aiguagim 2[...]
Documento Adobe Acrobat [282.9 KB]
Edicte bases d'admissió monitor o monitora de natació i d'aiguagim per a la piscina municipal 2019
Edicte bases monitor o monitora de natac[...]
Documento Adobe Acrobat [616.2 KB]

'Butlletí d'Informació Municipal'

Butlletí d'Informació Municipal de maig
BIM MUSEROS maig 2019_web (1).pdf
Documento Adobe Acrobat [5.8 MB]

Anuncis

REGIDORIA DE CULTURA, EDUCACIÓ I PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA 

 

Escola Infantil de Primer Cicle Municipal
Les sol·licituds d'admissió a l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, per al pròxim curs 2019-2020, es presentaran del 2 al 15 de maig, a l'Ajuntament. 


Places gratuïtes per a xiquetes i xiquetes de 2 a 3 anys i amb bo infantil de la Conselleria d'Educació, per a xiquets i xiquetes d'1 a 2 anys.

 

Els impresos es podran descarregar del web municipal o recollir a l'Ajuntament.

Regidoria d'indústria, ocupació i turisme 

 

Taller grupal

Si esteu desocupats i us interessa participar en el taller grupal Tècniques de selecció de personal i nous tipus de entrevistes, que es realitzarà el dia 13 de maig, a l'aula d'informàtica de la Casa de Cultura, organitzat pel Consorci Pactem Nord, us podeu inscriure a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, al 1r pis de l’Ajuntament, de 12.00 h a 14.00 h, abans del dia 13 de maig.

regidoria de participació ciutadana

 

Trobades del Fòrum d'Infància

Ja estan més pròximes les dues trobades pendents al parc de Tierno Galván. En la primera, els xiquets i les xiquetes contribuiran a la rehabilitació d'una zona de jocs nova segons el disseny col·laboratiu de la trobada del setembre passat. En la segona, exploraran i jugaran en la nova àrea.

 

La data d'aquestes depén de l'inici i de l'avanç de les obres que s'han de fer a la zona, ja que els xiquets i les xiquetes intervindran en una fase concreta i en condicions de seguretat. Es confirmaran aquestes pels canals habituals de l'Ajuntament (cartells, panells, Facebook i Whatsapp).

Pressupostos participatius 2019

Ja tenim el resultat de les votacions dels Pressupostos participatius 2019! 
 

Enhorabona a les persones que han elegit les opcions més votades, i també a aquelles que, tot i no haver votat, gaudireu directament o indirectament de les noves instal·lacions.
 

Moltes gràcies també a tots els veïns i veïnes que heu fet propostes i heu votat. Totes les vostres aportacions al llarg del procés ens donen una informació molt valuosa sobre com encaminar les intervencions municipals per fer de Museros un poble millor, sintonitzat amb les necessitats i anhels dels seus habitants.

Aplicació mòbil per a reservar els paellers municipals

 

A partir del pròxim 19 d'abril, només podeu fer ús dels paellers municipals prèvia reserva amb l'aplicació mòbil, que ja teniu disponible en Google Play i App Store. Només heu de descarregar-la, registrar-vos amb el vostre número de telèfon i indicar la data, l'hora i la taula que voleu reservar.

 

L'aplicació mòbil es troba en fase de proves, de manera que si trobeu alguna incidència, podeu comunicar-la a comunicacio@museros.es.

 

Punt de registre d'usuaris de la Generalitat Valenciana a Museros

L’Oficina Técnica Municipal, al Centre Social de Dia (avinguda de Blasco Ibáñez, 87), disposa d’un punt de registre d'usuaris de la Generalitat Valenciana, per gestionar certificats digitals.

 

Amb els certificats digitals, els ciutadans i les ciutadanes poder realitzar tràmits sense necessitat d’acudir presencialment a les institucions. És vàlid per a les aplicacions de la Generalitat Valenciana, l’Administració local i l’Administració general de l’Estat. Aquest permet portar a terme un gran nombre de gestions administratives de manera ràpida i còmoda com: demanar la vida laboral, fer declaracions de la renda, presentar una instància, renovar el darde, consultar els punts del carnet de conduir, accedir a les oficines virtuals de l’Agència Tributària, la DGT, ajuntaments de tot l’Estat, la Diputació, el SEPE, etc.

 

Per obtenir el certificat digital dirigiu-vos a l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament de Museros (Centre Social de Dia), de 09.00 h a 14.00 h, o a qualsevol punt de registre d’usuaris (PRU) de la Comunitat Valenciana, i identifiqueu-vos amb el vostre DNI, NIE o passaport espanyol vàlid. L’operador o operadora us facilitarà un codi, amb el qual haureu d’entrar a l’apartat “Frontal de Generació de Certificats Digitals” de la pàgina web de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, i completar el procediment.

Voluntariat pel valencià

Els nostres carrers s'omplin de voluntariat

 

Vols perdre la por a parlar en valencià?

 

Vols ajudar algú a parlar en valencià?

 

Des de l'Agència de Promoció del Valencià us presentem aquest programa que posa en contacte persones voluntàries i aprenentes, que durant 1 hora a la setmana, i al llarg de 10 setmanes, aprendran i ajudaran a parlar en valencià.

 

Encara us podeu apuntar a la campanya, si voleu més informació contacteu amb Aviva, Agència de Promoció del Valencià, de 09.00 h a 14.30 h, a l'Ajuntament, tel. 961441680, ext. 4, aviva@museros.es

Targeta Ciutadana

La Targeta Ciutadana és una iniciativa de l’Ajuntament de Museros que té com a finalitat modernitzar i facilitar l’accés dels veïns i de les veïnes als diferents serveis municipals.

 

Amb una única targeta es podrà accedir a una gran varietat de serveis com la piscina, la biblioteca, la targeta daurada, el punt de proveïment d’aigua per a regants, etc. L’objectiu de d’aquest nou model d’accés és facilitar la mobilitat municipal, millorar la gestió administrativa i actualitzar els serveis locals. A més, més enllà de l’avanç tecnològic, la targeta ciutadana també comporta millores en la reducció de residus i afavoreix una gestió municipal més sostenible.

 

Des de l’Ajuntament, i anticipadament, demanem disculpes per les molèsties causades, i per favor, sol·licitem que qualsevol problema amb aquest servei siga comunicat a l’Ajuntament al correu targetaciutadana@museros.es.

 

La targeta ciutadana no té cap cost econòmic. No obstant això, si es perd, cal comunicar-ho, el més prompte possible, al correu electrònic següent targetaciutadana@museros.es, perquè s’inhabilite el seu ús. En aquest cas, reimprimir una nova targeta té un cost de

4 €.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES