AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Museros en festes 2019

'Llibre de festes 2019'
FESTES MUSEROS 2019 _ WEB.pdf
Documento Adobe Acrobat [9.5 MB]

Horari d'agost del Jutjat de Pau

S'informa que, durant el mes d'agost, el Jutjat de Pau només estarà obert els dies 5, 9, 12, 21 i 28, en horari de 10.00 h a 12.00 h.

Pla general d'ordenació urbana modificat

Informació pública de la versió preliminar del Pla general estructural de Museros, de l’estudi ambiental territorial i estratègic i de la resta de documentació sectorial.
2019-06-10 INFORMACIÓ PUBLICA V.P. PGOU [...]
Documento Adobe Acrobat [180.9 KB]

Podeu consultar tota la informació en fer clic ací

Anuncis

REGIDORIA D'INDÚSTRIA, COMERÇ I MAJORS

 

Setmana dels Majors

S'informa que el termini per a les inscripcions a les excursions gratuïtes al Museu del Xocolate de Sueca, del 23 de juliol, i al Bioparc de València, del 25 de juliol (amb places limitades), i per al berenar-sopar a càrrec de l'Ajuntament, del 25 de juliol, és del 8 al 15 de juliol, de 9.00 h a 14.00 h, a l'Ajuntament.

REGIDORIA D'HISENDA, SEGURETAT CIUTADANA, OCUPACIÓ, PERSONAL I FESTES

 

'Llibre de festes 2019'

El Llibre de festes 2019 es repartirà a partir del dimarts 16 de juliol, de 9.00 h a 14.00 h, i també, el dimarts, 16 de juliol, de 17.00 h a 19.00 h, a l'Ajuntament

 

Festes patronals

El txupinazo tindrà lloc el 28 de juliol, a les 12.00 h, a la porta de l'Ajuntament. A continuació, es farà un correbars i, a les 14.00 h, un dinar popular. Tot seguit, actuarà una orquestra a la plaça del Poeta Llorente.
 

Els tiquets per a la paella monumental seran numerats i de diferent color. El número per a recollir la paella serà el que indique el tiquet, no caldrà agafar torn abans del repartiment.
 

No es podrà accedir amb botelles de vidre ni al recinte de la nit de les disfresses, ni al ball del dia 13 d'agost al parc de la Música.
 

Les polseres de la nit de les disfresses caldrà conservar-les per a accedir al ball del 13 d'agost al parc de la Música. No es repartiran polseres a persones majors de 50 anys.
 

Per a més informació, consulteu a l’Ajuntament.

Aplicació mòbil per a reservar els paellers municipals

 

A partir del pròxim 19 d'abril, només podeu fer ús dels paellers municipals prèvia reserva amb l'aplicació mòbil, que ja teniu disponible en Google Play i App Store. Només heu de descarregar-la, registrar-vos amb el vostre número de telèfon i indicar la data, l'hora i la taula que voleu reservar.

 

L'aplicació mòbil es troba en fase de proves, de manera que si trobeu alguna incidència, podeu comunicar-la a comunicacio@museros.es.

 

Punt de registre d'usuaris de la Generalitat Valenciana a Museros

L’Oficina Técnica Municipal, al Centre Social de Dia (avinguda de Blasco Ibáñez, 87), disposa d’un punt de registre d'usuaris de la Generalitat Valenciana, per gestionar certificats digitals.

 

Amb els certificats digitals, els ciutadans i les ciutadanes poder realitzar tràmits sense necessitat d’acudir presencialment a les institucions. És vàlid per a les aplicacions de la Generalitat Valenciana, l’Administració local i l’Administració general de l’Estat. Aquest permet portar a terme un gran nombre de gestions administratives de manera ràpida i còmoda com: demanar la vida laboral, fer declaracions de la renda, presentar una instància, renovar el darde, consultar els punts del carnet de conduir, accedir a les oficines virtuals de l’Agència Tributària, la DGT, ajuntaments de tot l’Estat, la Diputació, el SEPE, etc.

 

Per obtenir el certificat digital dirigiu-vos a l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament de Museros (Centre Social de Dia), de 09.00 h a 14.00 h, o a qualsevol punt de registre d’usuaris (PRU) de la Comunitat Valenciana, i identifiqueu-vos amb el vostre DNI, NIE o passaport espanyol vàlid. L’operador o operadora us facilitarà un codi, amb el qual haureu d’entrar a l’apartat “Frontal de Generació de Certificats Digitals” de la pàgina web de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, i completar el procediment.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES